سپس برای ادامه تحصیل به دبیرستان ایرانشهر رفت ودر تیم فوتبال دبیرستان مذکور با محمود بیاتی و نادر افشار که آن روزها هر دو عضو تیم فوتبال دوچرخه سواران بودند، هم بازی شد. وی ازمعدود فوتبالیست های دارای تحصیلات عالیه با مدرک کارشناسی حقوق سیاسی وکارشناسی ارشد مدیریت دولتی است.
کوزه کنانی سرانجام در سال ۱۳۲۹ به دعوت علی دانایی فرد به تیم دوچرخه سواران پیوست و افتخار شاگردی ایشان را پیدا کرد.

وی در دهه سی و چهل شمسی با پیراهن شماره هشت در خط حمله طلایی آبی ها درخشید و سیزده سال با پیراهن آبی آقایی کرد و ششمین کاپیتان تیم ملی ایران شد .
درسال ۱۳۳۴ یک مربی اتریشی چنان جذب بازی کوزه کنانی شد که در نامهای خطاب به مربیان باشگاه رئال مادرید نوشت: اگر این بازیکن راجذب کنید به شما قول میدهم که به یکی از بازیکنان ثابت تیم رئال تبدیل شود. اما علاقه فراوان کوزه کنانی به باشگاه تاج سبب شد تا همچنان یک تاجی باقی بماند.
وی درسال۱۳۳۶برای ادامه تحصیل راهی آلمان شد همان جا باپیشنهاد دوباشگاه بایرلورکوزن وکلن مواجه شد کلن قصد داشت کوزه کنانی راجایگزین چایکوفسکی مهاجم۳۵ ساله یوگوسلاوخودکند و بایرلورکوزن نیزکه به دسته دوم سقوط کرده بودومیخواست باتقویت خطحمله باردیگر به جمع تیم های دسته اول بازگردد.
کوزه کنانی با کلن قرارداد امضا کرد. اگرچه سفر به آلمان و حضور در تیمی از بوندسلیگا در آن زمان کار سختی بود اما برای کوزهکنانی که فوتبال را مدرن و پیشرفته بازی میکرد، چندان عجیب نبود.

وی سرانجام به بایر لورکوزن پیوست و در سال ۱۳۳۹ برای۲ سال به آمریکا مهاجرت کرد وبه محض بازگشت به ایران دوباره به استقلال پیوست. کوزه کنانی پس از ۳ سال بازی برای استقلال در پی یک مصدومیت شدید زانو (مینیسک) مجبور به کناره گیری از فوتبال شد.
نهایتا سال ۱۳۴۴ سال پایانی فوتبال برای پرویز کوزهکنانی بود و او با پیراهن تاج برای همیشه از میادین فوتبال خداحافظی کرد.
با آرزوی سلامتی و تندرستی برای این نام ماندگار ….
این نوشته توسط هواداران تاجی عزیزمون به ایدی توییتر blueheart4204 نوشته شده